Aiheena ”Tästä nautin kotiseudullani”

Kilpailun tarkoitus

Ajankohtaiset kuvat yhdistävät meidät sukulaiset nykypäivään. Näemme, miten toisaalla asutaan ja eletään. Tämä luo vastapainoa sille historialliselle tiedolle, jota meillä on runsaasti menneisyydestä.

Osallistuminen ja kuvat

Kilpailu on avoin kenelle tahansa sukuseuraan kuuluvalle aikavälillä 1.4. – 31.8.2020. Kukin osallistuja voi lähettää yhden itse ottamansa kuvan, jonka oikeuksien omistaja hän on.

Kuvan sisällön tulee olla osallistujan kotiseudulta mutta ei välttämättä kotikunnasta. Jos kuvassa esiintyy henkilöitä, näiltä pitää osallistujalla olla julkaisulupa.

Kuva voi olla värillinen tai mustavalkoinen. Siinä ei saa olla vesileimoja, kehyksiä eikä signeerauksia. Kuvaa saa rajata ja muokata, mutta sen luonnetta ei saa keinotekoisesti vääristää poistamalla tai lisäämällä kohteita.

Hyvien tapojen vastainen tai laittomuuksia sisältävä kuva hylätään.

Osallistu kilpailuun toimimalla seuraavasti:

Lähetä kuva sähköpostitse digitaalisena jpg-tiedostona osoitteeseen uroivanen@gmail.com. Merkitse viestiin yhteystietosi ja nimimerkki, joka ilmaisee kuvaan liittyvän paikkakunnan – esim. ”Orivesi 2017”.

Jos kuvakoko ei salli julkaisemista, sukuseuralla on tarvittaessa oikeus madaltaa resoluutiota kuvan mahduttamiseksi kotisivuille. Sukuseuralla on myös oikeus koota kuvista kuvakirjoja tai käyttää kuvia muissa julkaisuissaan.

Julkaiseminen ja arviointi

Sukuseura julkaisee vastaanotetun ja hyväksytyn kuvan kotisivujen galleriassa varustettuna lähettäjän nimimerkillä. Sukuseuraan kuuluvat voivat äänestää parasta kuvaa lähettämällä seuran kotisivuilta äänestyslomakkeen aikavälillä 1.9. – 31.12.2020.

Kolme eniten ääntä saanutta kuvaa palkitaan sukutapaamisessa v. 2021.

Tervetuloa kilpailemaan!

Tästä kilpailugalleriaan

Roivainen - Roivas - Roivanen