JÄSENOSIO TOIMII TAAS

Muutosten tarkoituksena on ollut parantaa kotisivujen tietoturvallisuutta. Siinä tarkoituksessa vain sukuseuran jäsenten käyttöön tarkoitetut dokumentit on nyt tallennettu erilliseen ja salasanalla suojattuun materiaalipankkiin.

Vanha salasana on muutettu. Uuden salasanan jäsen voi pyytää palautelomakkeella, joka löytyy kotisivuston ”Yhteystiedot”-sivulta. Vaihtoehtoisesti pyynnön voi esittää myös sähköpostilla joko puheenjohtaja Aira Hotille tai allekirjoittaneelle.

Yksi muutos koskee sukuseuran hallitusjäsenten yhteystietoja. Nyt vain puheenjohtajan yhteystiedot ovat kotisivuilla näkyvissä. Muihin hallituksen jäseniin yhteyden saa palautelomakkeella. Aiemmin hallituksen kaikki jäsentiedot olivat julkisia ja alttiina mahdollisille väärinkäytöksille.

Muutokset eivät ole vaikuttaneet sukurekisteriin, jonne pääsy on vanhaan tapaan jäsenosiosta.

Tätä ilmoitusta kirjoittaessani talvi Vantaalla on ankarimmillaan: pakkasta on 24 astetta ja lunta puoli metriä. Mutta aurinko paistaa.

Hyvää alkanutta vuotta!

Sukuseuran hallituksen puolesta,

Urho Roivanen

urho.roivanen@outlook.com

Roivainen - Roivas - Roivanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.