KEVÄÄN MERKKEJÄ

Kun luonto herää talviunestaan, se saa jäyhänkin ihmisen runolliseksi. Tähän vuodenaikaan sopivat Olavi Virran esittämän laulun sanat:

”Kun taasen kevät saa
Murtunut on valta lumen, jään
Niin pienet valkovuokot silloin nostaa pään
Ne sammalmättäällään ihmetellen hiljaa kuuntelee
Kun metsätuuli puissa humisee.”

Ankean koronatalven jälkeen on mukava ajatella tulevaa kesää, kun pandemia näyttää lievenevän ja yhteiskuntaa voidaan avata normaalimpaan suuntaan. Sukuseurallemme se suo mahdollisuuden järjestää kesätapaamisen Lahden upseerikerholla 21.8.2021. Tämä tieto on toistaiseksi alustava ja tarkemmin siitä tiedotetaan tulevassa sukulehdessä.

Vielä tiedoksi, että seuran kotisivuille palautettiin hallitusjäsenten yhteystiedot, kun ao. henkilöt olivat antaneet siihen suostumuksensa. Aiemmin yhteystiedot poistettiin varovaisuussyistä siinä yhteydessä, kun jäsenosion tietoturvaa parannettiin.

Nautitaan nyt keväästä!

Urho Roivanen

Roivainen - Roivas - Roivanen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.