VALON JUHLAA ODOTELLAAN

Mukava on odottaa juhannusta, kun koronatilanne on oleellisesti helpottunut ja sääennusteetkin lupaavat hyvää. Toivotaan vain, että näin on myös elokuun 21. päivänä, jolloin on sukuseuran kesätapaaminen Lahden upseerikerholla Hennalassa.

Moni ehkä on jo kaivannut sukulehteä, joka vielä on työn alla mutta joka kyllä tulee postitukseen heinäkuun alussa.

Ennen vanhaan juhannuksena tehtiin taikoja, kun toiveena oli saada jotakin hyvää tulevaisuudessa. Morsianta tai sulhasta toivottiin tai jotakin muuta. Kai sitä nykyäänkin leikkimielellä voisi jonkin taian tehdä.

Miltäpä kuulostaisi tällainen terveystaika:

”Kerreeppä seihtemä er heinee tyyny alle
ja jos uamula o nivustaipeis ihottummoo tai piä kippeenä
ni allerkine oot!”

HYVÄÄ JUHANNUSTA!

Sukuseuran hallitus

Roivainen - Roivas - Roivanen