Sukuseuran vuosikokous Vernissassa

Roivainen-Roivas-Roivanen sukuseuran pitämään vuosikokoukseen Vantaalle Kulttuuritehdas Vernissan tiloihin kokoontui viime lauantaina (23.7.-22) niin tuttuja kävijöitä kuin uusia kasvojakin lähinnä pääkaupunkiseudulta. Joku huomasi tilaisuuden aikana, että seuran perustamisesta on kulunut 30 vuotta, onneksi oli varattu mansikkakakku kahvipöytään ja paikalla oli ainakin yksi seuran perustajajäsenistä Veli Roivainen. Tilaisuuden järjestäjänä ja isäntänä toimi Urho Roivanen.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Timo Karvi, kokous käsitteli sääntömääräiset asiat ja valitsi seuran hallituksen ja sille puheenjohtajan. Puheenjohtajana jatkaa Aira Hotti ja jäsenistä Aira Roivainen, Irene Roivainen ja Reijo Roivas. Uusina jäseninä aloittavat Timo Karvi Espoosta, Marja Kontkanen Vantaalta ja Sirkka Vänskä Helsingistä. Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Timo Karvin, some-vastaavaksi Aira Roivaisen ja sihteeriksi Irene Roivaisen. Kolmivuotiskauden (2019-2022) jälkeen hallitustyönsä jättivät Mikko Roivainen, Olavi Roivainen ja Urho Roivanen, suuret kiitokset heille kaikille työstä sukuseuran hyväksi.

Vuosikokouksessa kuultiin Urho Roivasen alustus Vernissan historiasta, Aira Roivaisen alustus ”Sukuvika, kun suksi ei luista” eli miten esivanhempiemme elinolosuhteet ja kokemukset vaikuttavat meidän tapaamme kohdata haasteita elämässä. Reijo Roivaksen viihdyttävät musiikkiesitykset saivat kokousväen jalan vipattamaan, yhdessä laulettiin ”Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain”. Tilaisuuden lopuksi osallistujilla oli mahdollisuus tutustua kokouspaikan viihtyisään ympäristöön.

Kiitokset Urholle järjestelyistä ja kaikille osallistujille mukana olosta! Aurinkoista kesän jatkoa kaikille.

Tampereella 25.7.2022

Irene Roivainen

Roivainen - Roivas - Roivanen