Elementor #3108

MUUTOS KOTISIVUIHIN JA NIIDEN YLLÄPITOON

Vastuu sukuseuran kotisivujen ylläpidosta ja päivittämisestä siirtyy Urho Roivaselta seuran puheenjohtaja Aira Hotille ja sihteeri Irene Roivaiselle syksyn kuluessa, kunhan seuran hallitus on ensin ottanut kantaa asiaan. Nykyisen sivuston tiedot siirretään Yhdistysavaimelta hankitulle sivustopohjalle, joka on nykyistä käyttäjäystävällisempi ja tietoturvallisempi

Seuran hallitus kiittää Urho Roivasta mittavasta työstä seuran kotisivujen kehittämisessä!

Hallituksen puolesta 27.9.2022

Irene Roivainen

VUOSIKOKOUS 23.7.2022 VANTAAN TIKKURILASSA

Sukuseuran vuosikokous Vernissassa

Roivainen-Roivas-Roivanen sukuseuran pitämään vuosikokoukseen Vantaalle Kulttuuritehdas Vernissan tiloihin kokoontui viime lauantaina (23.7.-22) niin tuttuja kävijöitä kuin uusia kasvojakin lähinnä pääkaupunkiseudulta. Joku huomasi tilaisuuden aikana, että seuran perustamisesta on kulunut 30 vuotta, onneksi oli varattu mansikkakakku kahvipöytään ja paikalla oli ainakin yksi seuran perustajajäsenistä Veli Roivainen. Tilaisuuden järjestäjänä ja isäntänä toimi Urho Roivanen.

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Timo Karvi, kokous käsitteli sääntömääräiset asiat ja valitsi seuran hallituksen ja sille puheenjohtajan. Puheenjohtajana jatkaa Aira Hotti ja jäsenistä Aira Roivainen, Irene Roivainen ja Reijo Roivas. Uusina jäseninä aloittavat Timo Karvi Espoosta, Marja Kontkanen Vantaalta ja Sirkka Vänskä Helsingistä. Hallitus valitsi järjestäytymiskokouksessaan varapuheenjohtajaksi Timo Karvin, some-vastaavaksi Aira Roivaisen ja sihteeriksi Irene Roivaisen. Kolmivuotiskauden (2019-2022) jälkeen hallitustyönsä jättivät Mikko Roivainen, Olavi Roivainen ja Urho Roivanen, suuret kiitokset heille kaikille työstä sukuseuran hyväksi.

Vuosikokouksessa kuultiin Urho Roivasen alustus Vernissan historiasta, Aira Roivaisen alustus ”Sukuvika, kun suksi ei luista” eli miten esivanhempiemme elinolosuhteet ja kokemukset vaikuttavat meidän tapaamme kohdata haasteita elämässä. Reijo Roivaksen viihdyttävät musiikkiesitykset saivat kokousväen jalan vipattamaan, yhdessä laulettiin ”Käymme yhdessä ain, käymme aina rinnakkain”. Tilaisuuden lopuksi osallistujilla oli mahdollisuus tutustua kokouspaikan viihtyisään ympäristöön.

Kiitokset Urholle järjestelyistä ja kaikille osallistujille mukana olosta! Aurinkoista kesän jatkoa kaikille.

Tampereella 25.7.2022

Irene Roivainen

TERVETULOA SUKUSEURAN VUOSIKOKOUKSEEN!

Aika: Lauantai 23.7. 2022 klo 12–17

Paikka: Kulttuuritehdas Vernissa, Vantaa

Osoite: Tikkurilantie 36, 01300 Vantaa

Ohjelma

12:00 – 13:00Salaattilounas (tai sämpylät, croissantit tms.) sellaisen varanneille. Osallistuja tilaa ilmoittautumisen yhteydessä haluamansa lounasvaihtoehdon ja maksaa sen Kahvila Charlottassa.
13:00 – 15:00Vuosikokous, jossa käsitellään sääntömääräiset asiat.
15:00 – 15:30Kahvitauko. Sukuseura tarjoaa kahvin ja leivonnaisen kaikille osallistujille.
15:30 – 17:00Reijo Roivaksen musiikkiesitys, Aira Roivaisen alustus, yhteislaulua ja sukuseuran jäsenten esityksiä, vapaamuotoista seurustelua seurustelua.
17:00Kokous päättyy. Sään salliessa osallistujilla mahdollisuus ulkoiluun ja kokouspaikan ympäristöön tutustumiseen.

HUOM! ILMOITTAUTUA VOI 10.7.2022 ASTI!

Järjestäjät toivovat saavansa kirjallisen ilmoituksen joko nettilomakkeella tai sähköpostilla aira.hotti@fimnet.fi. Toki puhelimellakin se käy soittamalla tai tekstiviestillä numeroon Airalle 050-5478087

Kulkuyhteydet

Junalla tai bussilla Tikkurilan asemalle, josta kävellen radan vartta vajaa puoli kilometriä Helsingin suuntaan. Omalla autolla tulevat voivat pysäköidä Heurekan parkkipaikalle, Kuninkaalantie 9, 01300 Vantaa. Sieltä kävellen radan vartta vajaa puoli kilometriä Tikkurilan aseman suuntaan.

TALVEN SELKÄ ON TAITTUNUT

Kevään merkit ovat ilmassa, vaikka paksu lumi vielä peittää maan ja korkeat lumipenkat teiden reunoilla haittaavat liikennettä. Mutta aurinko paistaa ja se vie ajatukset kesään ja tulevaan sukutapaamiseen. Tänä vuonna vuorossa on sukukokous, jollainen järjestetään sääntöjen mukaan joka kolmas vuosi.

Sukuseuran hallituksen päätöksen mukaan kokous järjestetään Vantaan Tikkurilassa 23.7.2022. Tieto on vielä alustava ja tarkemmin asiasta ilmoitetaan sukulehdessä ja seuran kotisivuilla kesäkuun aikana.

20.3.2022

Aira Hotti

Hallituksen puheenjohtaja