Sukuseuramme aktiiviset tutkijat ovat ansiokkaasti selvitelleet sukumme vaiheita ja historiaa. Niihin perustuen seura on julkaissut monia kirjoja ja sen lisäksi muutamat jäsenet ovat tuottaneet omakustanteita. Kaiken perustana on esi-isiemme henkilöhistoria, joka on tallennettu Sukujut-ohjelmaan. Se on kaikkien jäsenten hyödynnettävissä tähän sivustoon kuuluvasta jäsenosiosta.

Perinteisen sukututkimuksen lisäksi muutamat seuran jäsenet ovat tutkituttaneet geeniperimänsä ja sitä kautta on saatu vahvistusta kirjallisten lähteiden antamalle tiedolle sekä löydetty yhteyksiä muihin sukuihin kuten Mulikat ja Keisarit. Lisäksi DNA-testejä teettäneet ovat luovuttaneet datansa koko Suomea koskevaan projektiin, mikä omalta osaltaan edistää kaikkien suomalaisten perimän tutkimusta. Lue aiheesta Mammutin_metsästäjät .

Sukulaisuuteen kuuluu, että tavataan ja viihdytään yhdessä. Siksi järjestämme joka kesä sukukokouksen, jonka ohjelmaan kuuluu sekä sääntömääräisiä asioita että jäsenten tuomia esityksiä. – On antoisaa tavata uusia ihmisiä, joiden juuret yhdistyvät omiin!

Tästä voit tutustua sääntöihin.

Lue myös  TIETOSUOJASELOSTE-jasenrekisterista (3)ja TIETOSUOJASELOSTE-sukurekisterista (3) 061119.

Roivainen - Roivas - Roivanen